Asus A41-X550E Laptop Accu (2950mAh 15V)

14/mag/2017 13:28:55 dfkmnews Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 1 anno fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.

De ZenBook is gebleken een duurzame ultraportable laptop van Asus, net als de MacBook Air waaruit het groothandel werd gekopieerd. De laatste Accu Asus a41-x550a we eerder dit jaar, de UX305F zagen, herzien, was pared terug in prijs en prestaties met de hulp van een low-power Core M processor; voor de UX303UA, Asus is teruggekeerd naar een volle snelheid processor en is een geweldig Windows-alternatief voor de lucht van de 13-inch Apple. Het is ook een rivaal van de Dell XPS 13, herzien.

De processor in de nieuwste Accu Asus A41-X550E is vers uit de fabs, een Core i7-6500U van Intel's nieuwe Skylake collectie. Dit DDR4 geheugen kan aanvaarden, hoewel hier ontvangt een liberale 12GB DDR3. Er is een nuttig formaat 256GB M.2 SSD, verbonden door traditionele SATA voor opslag.

Terwijl de 19mm all-metaal behandelde zaken hier gegeven een champagne bronzen vacht is met contrasterende donkere deksel terug. Het trackpad is een ander groot buttonless multi-aanraking type, gelukkig nauwkeuriger en bruikbare eerdere ZenBooks. Het toetsenbord is niet verlicht maar perfect bruikbaar, het stijf chassis onderbouwing van een verzekerd kernactie.

Het display is een full-HD IPS-achtige paneel met een mat Anti-Glare afwerking die wij veel liever over de glanzende, reflecterende schermen we vaak zien. Het levert fatsoenlijk off-axis bekijken - kleuren enorm niet wijzigen als u de scherm - en in de buurt van-full (97 procent) sRGB-dekking, plus 680:1 contrastverhouding kantelen. Alleen de Accu Asus a32-n56 begroting PWM achtergrondverlichting bederft een afspraak in de buurt van ideale en sommige mensen kunnen merken flikkeren van dit type van backlight.

Wi-Fi is up-to-date met twee-stream 11 ac. Voor bekabelde netwerken is er een USB 2.0-adapter in de doos, maar slechts goed voor 10/100 ethernet operatie. Dat moet genoeg voor de oneven gelegenheid wanneer u een bekabelde verbinding, wel moet.

De snelle CPU, snelle flash drive en grote klodder geheugen betekende dit Accu Asus a32-k72 was waarschijnlijk niet bevonden in real-world performance. Scores van 3270 punten single core en 6912 multi-core terug te keren, bleek Geekbench de ruwe snelheid beschikbaar. PCMark 8 Home scoorde de ZenBook met een indrukwekkende 2765 punten, oplopend tot een opmerkelijke 3448 punten met behulp van GPU-versnelling.

Accu A41-X550A

De belangrijkste chip heeft een nieuwe grafische chip in gebakken, Intel HD Graphics 520, met een 100MHz klok voordeel over de voormalige ' 6000-afbeeldingen in de vorige generatie. In tests hierdoor verzekerde gaming op 1280 x 720 pixels, en potentieel om gewoon bereiken in full-HD standaardresolutie op speelbaar framerates. Batman: Arkham City gemiddeld 43fps op het vorige formaat en middellange detail; maar 27fps op 1080p en lage detail. Tomb Raider 38fps en 30fps respectievelijk op vergelijkbare instellingen die worden geregistreerd.

Bij ongeveer £900 de ZenBook UX303U benadert de finesse bouwen maar mist de ongeslagen batterij van de Evenzo geprijsde MacBook Air, hoewel het aanspraak op snellere processorprestaties en een superieur mat full-HD-scherm maken kan. Deze laatste ZenBook is een evenwichtig, slimme en krachtige Windows-laptop.

blog comments powered by Disqus
Comunicati.net è un servizio offerto da Factotum Srl