De laserstraal op een bereik binnenshuis

31/gen/2018 23:42:33 kopenlaser Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 1 anno fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.

Ik moet kopen sommige laserpointers (https://www.laserkopen.com/) van deze winkel. Op 21 meter, de mijne was uitgeschakeld door 3" op een binnen muur doel. Na al dat, ben ik overgestapt naar live munitie om te controleren of mijn inspanningen. Ik was ongeveer een halve centimeter hoog aan de rechterkant. Ik zal het uitzoeken van de rest van het assortiment. Ik kijk naar wat ik heb betaald voor dit apparaat goed besteed geld voor wat ik heb gebruikt voor het zo ver. Uiteindelijk heb ik aan de groene laser en een rode laser binnen 1" het maakt niet uit waar in het vat was. Het is voorinstelling van de fabriek kan niet worden aangepast. Voor de prijs, ik denk dat ik niet te veel klagen! Ik raad dit ding, maar als je wilt een die is precies te zijn, je gaat te hebben om een vork over veel meer geld. Er is geen enkele manier op aarde te zien de stip overdag voorwaarden op 15 meter en dat is ook waar ik was bezig met het zicht in mijn pistool.

Als je zou verwachten, het is een kwestie van het zetten van de laser in, zet op een red dot sight/scope - welk gezicht u - en uw goed om te gaan. De bundel werd zichtbaar tot 82 voet (25 meter) zonder problemen (dit is de maximale afstand schieten we op, op onze indoor bereik). Merk op dat door de kogel traject met de rode stip van de laser toont u niet 100% nauwkeurig is. Echter, voor afstanden tot 82 meter moet je niet al te veel zorgen over dat met 9mm munitie. Hoewel ze waren ongeveer een centimeter boven het midden, de breedte van de hele groep was 0.86" met de eerste vijf foto ' s in een rechte lijn van rechts naar links. Ik denk dat ik het red dot uit van de gaten die ik gemaakt had (want zij zijn te zien als witte) rood weer op rood. Het werkte goed om te "algemeen" voor de groene stip in de juiste omgeving.

Ik zal het bijwerken van een jaar met de duurzaamheid etc. Ik besloot om de 9mm diode als ik zit diep in de werkelijke vat. Het is een perfecte pasvorm in de boring nu. Met het pistool in een bankschroef te draaien, de laser module (https://www.laserkopen.com/c-40_81.html) toonde aan dat het perfect gecentreerd is van de fabriek als de dot nooit verplaatst van het doel op de muur. Over 6" lage en 4" rechts van waar ik wilde. Na het lezen van een aantal reviews over deze laser module, ik was een beetje huiverig om te bestellen, maar deed dat toch. Het niet hebben van een rand, zoals een cartridge dus het kan niet uitpakken zoals een behuizing. Ik vond dat op sommige van mijn 9mm het kwam recht uit. Het is veel goedkoper aan te passen bezienswaardigheden, optica en het gebruik van deze diode dan puffend naar beneden afgerond assortiment om aanpassingen te maken. Ik was alleen maar bezig over de functie. Ik bijna niet deze te kopen vanwege al de negatieve beoordelingen. De meeste van hen die betrokken zijn batterij klachten. Ze zijn macht hongerige apparaten. Ze zijn ontworpen om u te helpen bij het waarnemen van scopes en laser modules, etc. In het begin gebruikte ik de voorraad bezienswaardigheden te co-getuige de stip met een 6 uur vasthouden.

Zoals met alle laserpointers, gebruik in daglicht kan een probleem zijn, dus ik stel voor om het te gebruiken op een bereik binnen of rond de schemering. Binnen minder dan 4 minuten de batterijen liep. Echter, na een paar minuten, ze werkte opnieuw. Als u wilt betere prestaties, voor zilver-oxide batterijen als ze niet lekken als ze eenmaal oud en hebben een betere levensduur. Voor te bereiden op het feit dat ze ongeveer 75-100% duurder. Al met al een handig, nuttig hulpmiddel, maar Scitower moet zijn betere batterijen (zilver-oxide en niet vuil goedkope alkaline) omdat het verbeteren van de "out-of-the-box' ervaring van een lot.

Ik was erg teleurgesteld toen ik me realiseerde dat de twee laserpointers niet in de rij zoals ze deden toen ik het de eerste keer. Het wordt ook nog vast te zitten in het vat. Ik had om een staaf te kloppen uit de boring. Dit item is hit or miss. Omdat het niet een echte Aan/Uit schakelaar, u kunt beter snel over het krijgen van het stel. Het komt met een fatsoenlijke schede om de laserpointer en batterijen, maar zorg ervoor dat de batterijen zijn NIET aan te raken. Deze drain zeer snel gewoon door in contact te komen met elkaar. Reinig grondig met wat alcohol voor gebruik. Mij kwam met een ingepakt sticker die links van de aanzienlijke resten. De productie toleranties van wapens zal leiden tot een wisselende mate van succes met deze tool. Herhaalde chambering in mijn Walther PPQ, echter, zag +/- een centimeter of zo van de variantie op 25 meter in vergelijking met een laser richtkijker, zowel horizontaal en verticaal.

laser richtkijker

Ik gebruikte een pistool rest blijft de baas. Ik zet de laser richtkijker op de X in het midden van het doel en schoot vijf rondes. Ik kocht de 9mm versie. Ik gebruikte het om het aanpassen van de ijzer en de red dot vizier op een 9mm karabijn bij 25 meter. Het zal ook accepteren dat 3 AG3 batterijen. Ik merkte geen verschil in de afstand. Na mijn eerste waarneming in, ik gebruikte mijn hand naar flex en twist het zicht op de mount terwijl het is aangesloten op het spoor van mijn pistool. Wat denk je? Het was duidelijk dat ik nodig aan te scherpen mijn berg! Dan heb ik gebruikt om te zien hoe goed de red dot zou houden nul wanneer herhaaldelijk verwijderd en vervangen door het wapen. Tot slot, als ik had gedaan met de iron sights, ik gedraaid voor de laser pointer 90 graden in de boring, hercontrole elke keer tegen de red dot sight. Alles zag er goed uit!

http://laserkopen.blogghy.com/note/1045063/de-laserpen-met-de-knop.html

 

http://laserkopen.page.tl/

blog comments powered by Disqus
Comunicati.net è un servizio offerto da Factotum Srl