Gloednieuw en topkwaliteit Accu Asus N53JL

04/lug/2017 07:47:08 dfkmnews Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 1 anno fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.

Ik heb gewacht bijna een jaar om te bekijken van Accu Asus n53jf — sinds bedrijf voorzitter Johnny Shih geplaagd de slanke Cabrio voor vorig jaar Computex show. Kun je me kwalijk nemen? De Chi belooft dat een full-vet Windows ervaring aangedreven door een Broadwell processor en een hoge PPI 12,5" IPS beeldscherm. De Tablet PC-component is dunner dan een iPad Air, en het wordt geleverd met een toetsenbord dat met magneten hecht, uitzetten van het apparaat in laptop-achtige clamshell.

De Chi is niet alle Asus doen. Een dag na de eerste onthullen van het systeem, introduceerde Intel de Core M-processor erachter. Ook wel bekend als de Broadwell-Y, is deze variant van de ultra-laag-vermogen van de CPU giant's nieuwste-microarchitectuur speciaal ontworpen voor fanless 2-in-1 apparaten zoals de transformator. Het beslaat een middenweg tussen de lagere-power Atom-chips gevonden in entry-level machines en het silicium hoger-wattage Broadwell-U gereserveerd voor ultrabooks.

In een heleboel manieren doet de Core M denken aan de consument Ultra-laag-Voltage Pentium in mijn oude ultradraagbare notebook. Dat CULV CPU het verschil tussen de atoom- en Core-processors van haar tijdperk splitsen om een ontluikende klasse van betaalbare ultraportables. Dit keer rond, wordt een soortgelijke formule gebruikt om de ontluikende categorie van slanke Cabrio.

Dat brengt mij tot de andere reden die ik heb zijn stervende om mijn handen op de Accu Asus n53jg . ik ben in de markt voor een convertible ter vervanging van mijn veroudering CULV werkpaard, en de nieuwe transformator is een van de leidende kandidaten. Dit overzicht is veel meer dan alleen een proefrit, dan. Het is een persoonlijke auditie met mijn eigen geld op het spel.

Een heleboel van de transformator beroep vloeit voort uit haar betaalbare prijzen. De Chi T300 entry-level begint bij $699, die u een processor Core M-5Y10, 1080p scherm en 4GB RAM krijgt. ASUS stuurde ons een meer luxe versie, de T300CHI-FH011H, begiftigd met een snellere Core M-5Y71-chip, een scherm met hogere resolutie 2560 x 1440 en dubbel geheugen. Dit "limited-run"-model is beschikbaar uitsluitend door Asus' online winkel voor $899.

Beide processoropties hebben dual cores en quad draden. Ze zijn fabbed op de laatste 14 NMproces, net als de rest van de familie Broadwell, maar ze opereren binnen een veel strengere 4.5W thermische envelop. Scott's diepgaande blik op de Core M omvat alles wat die u weten over de chip moet, dus ik zal niet rehash alle de bloederige details hier.

De 5Y10 is geklokt op Accu Asus n53jl base en 2 GHz Turbo, terwijl de top-of-the-line 5Y71 bij 1.2GHz begint en is volledig schaalbaar tot 2,9 GHz. Er zijn verschillen in de geïntegreerde grafische frequenties, als goed. De onboard HD 5300 GPU varieert van 100-850MHz in de 5Y10 en van 300-900MHz in het vlaggenschip. Deze "GT2" variant van Broadwell de GPU is gelijk aan ultrabook-klasse delen.

Beide Core M-chips sport dual channel-geheugen controllers, maar de Chi's basis configuratie hangt zijn 4GB van RAM uit slechts één kanaal, effectief de halvering van de bandbreedte ter beschikking van de processor. Dat is slecht nieuws voor grafische prestaties, die neigt te zijn zeer gevoelig voor geheugenbandbreedte. Gelukkig, de eenheid van de hoger-end we getest spreads verdubbelen het geheugen over dubbele kanalen. Het volledige systeem specs staan hieronder vermeld.

Aan de voorzijde van de opslag, elke incarnatie van de Accu Asus n53jn wordt geleverd met een 128GB SanDisk iSSD. Deze één-chip SATA drive heeft een SLC-cache om te versnellen schrijfprestaties, en het moet sneller dan de eMMC alternatieven gevonden in sommige goedkopere tabletten. 15GB wordt gemonopoliseerd door een verdeling van de terugwinning, terwijl Windows en het handvol voorgeïnstalleerde toepassingen chews via een ander 10 GB. Gebruikers kunnen de onboard flash via de Micro SDXC-sleuf verscholen in de tablet de rand versterken.

Ik heb nu een van de nieuwe regels van tech journalistiek gebroken door het bespreken van een stelletje nerdy specs voordat we gaan praten over de look en feel van het apparaat. Maar dat was opzettelijk, omdat inzicht in de potentie van de hardware is van cruciaal belang om ten volle waarderen de lenig chassis gewikkeld rond het.

batterij voor Asus N53JN

 Asus Laptop Accu : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Bij slechts 0.3"(7.6 mm) dikke bezuinigingen van de transformator tablet component een slanker profiel dan allerlei leien op basis van veel minder krachtige hardware. Het begeleidende toetsenbord dock hobbels de dikte tot 0,65"(16,5 mm), die nog steeds slank genoeg voor ultrabook-indeling is.

Magere frame opzij, de T300 is geen vedergewicht. De tablet is op 1.6 lbs (0.73 kg), twee keer het gewicht van de iPad Air. Dat is een groot verschil als je de tablet in de ene hand, met name gedurende langere tijd bent rustplaats. Het toevoegen van het toetsenbord verdubbelt het heft, maar de resulterende clamshell voelt niet zwaar wanneer op mijn schoot zat of onder mijn arm verscholen.

Er is ook de kwestie van de niet-zo-small van de Chi's oversized voetafdruk. Het scherm 12,5" vereist uiteraard een jumbo frame, maar vet linker- en randen maken de T300 een extra brede belasting. Om dingen in perspectief, kijken hoe het systeem zich tot Asus' Transformer Book T100 cabriolet verhoudt, waarvan kleiner 10.1" scherm dezelfde hoogte-breedteverhouding als de Chi's grotere vertoning heeft.

http://www.enriqueiglesias.com/profiles/blogs/asus-n53jf-laptop-accu-kwaliteits-en-laagste-prijs

http://mytruspot.com/kopenaccu/blog/206/asus-l072051-laptop-accu-laagste-prijs

blog comments powered by Disqus
Comunicati.net è un servizio offerto da Factotum Srl