guvernului italian să revizuiască decizia privi nd închiderea Consulatului General de Timisoara

03/gen/2014 17.35.01 associazione euromediterranea Contatta l'autore

Ogg: guvernului italian să revizuiască decizia privind închiderea Consulatului General de Timisoara

Din 8 ianuarie 2014, Consulatul General italiană înTimișoara va fi închis  , în contextul " reorientarea rețea consulară diplomatic italiană " . Jurisdicția Consulatului General vor fi centralizate la ambasada de la București . În timp ce am înțeles necesitatea de a reorganizadiplomatică / consulară italiană în străinătate , ar fi oportun ca Guvernul va reconsidera această decizie care implică un puternic disconfort pentru  italian din România . Nu putem uita că în județul Timiș sunt prezente pentru mai mulți ani, în mai multe companii italiene și universitățile locale este o facultate activ de italian . Concentreze activitățile Ambasadei București , obliga compatriotii nostri pentru a face o călătorie de peste 600 km cu un dezavantaj considerabil atât în ​​termeni de bani și timp . Din acest motiv , vom cere guvernului italian să revizuiască decizia privind închiderea Consulatului General de Timisoara sau pentru a asigura deschiderea unui consulat onorific cu competențele necesara.
Puteți semna o petiție

Grazie!