guvernului italian să revizuiască decizia privi nd închiderea Consulatului General de Timisoara

03/gen/2014 17:35:01 associazione euromediterranea Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 1 anno fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.
Ogg: guvernului italian să revizuiască decizia privind închiderea Consulatului General de TimisoaraDin 8 ianuarie 2014, Consulatul General italiană înTimișoara va fi închis  , în contextul " reorientarea rețea consulară diplomatic italiană " . Jurisdicția Consulatului General vor fi centralizate la ambasada de la București . În timp ce am înțeles necesitatea de a reorganizadiplomatică / consulară italiană în străinătate , ar fi oportun ca Guvernul va reconsidera această decizie care implică un puternic disconfort pentru  italian din România . Nu putem uita că în județul Timiș sunt prezente pentru mai mulți ani, în mai multe companii italiene și universitățile locale este o facultate activ de italian . Concentreze activitățile Ambasadei București , obliga compatriotii nostri pentru a face o călătorie de peste 600 km cu un dezavantaj considerabil atât în ​​termeni de bani și timp . Din acest motiv , vom cere guvernului italian să revizuiască decizia privind închiderea Consulatului General de Timisoara sau pentru a asigura deschiderea unui consulat onorific cu competențele necesara.
Puteți semna o petiție


http://www.change.org/it/petizioni/al-ministro-degli-affari-esteri-non-venga-chiuso-il-consolato-generale-d-italia-a-timisoara?share_id=cszxbypFvZ&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

Grazie!

Dott Marco Baratto

Associazione Culturale Euromediterranea
Mulazzano - Lodi
blog comments powered by Disqus
Comunicati.net è un servizio offerto da Factotum Srl