PRN: Sports Tracker nousi heti App Storen kolmen kärkeen

Sports Tracker nousi heti App Storen kolmen kärkeen [09-June-2011] HELSINKI, June 9, 2011 /PRNewswire/ -- Puhelimet vaihtuvat, Sports Trackerin menestys jatkuu.

Persone Jussi Kaasinen
Luoghi Helsinki
Organizzazioni Tracking Technologies Ltd
Argomenti linguistics, software, industry

09/giu/2011 16:11:16 PR Newswire Turismo Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 1 anno fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.

Sports Tracker nousi heti App Storen kolmen kärkeen

 
[09-June-2011]
 

HELSINKI, June 9, 2011 /PRNewswire/ --

Puhelimet vaihtuvat, Sports Trackerin menestys jatkuu. Palkittu urheilusovellus Sports Tracker (http://www.sports-tracker.com) lanseerattiin keskiviikkona iPhone-versiona. Nokian puhelimissa ja Symbian-alustalla miljoonien käyttäjien aktiivisen yhteisön luonut Sports Tracker on nyt ladattavissa myös App Storessa.

(Photo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20110608/461122-a )

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20110608/461122-b )

Ja kyllä sitä ladataankin! Yhdessä vuorokaudessa Sports Tracker on noussut kolmen eniten ladatuimman ilmaissovelluksen joukkoon App Storessa.

Sports Trackerilla on miljoonia käyttäjiä yli 200 maassa ja sovelluksella on tallennettu pelkästään viimeisen vuoden aikana yli 95 miljoonaa harjoituskilometriä.

Yksi Sports Trackerin vahvuuksista on aktiivinen sosiaalinen yhteisö, joka kannustaa, jakaa vinkkejä ja tekee harjoittelusta hauskaa. Latauslista kertoo, että yhteisö kasvaa Symbian-alustan lisäksi vauhdilla nyt myös Applen iOS-alustalla.

Ilmainen Sports Tracker on ollut Nokian Ovi Storen suosituimpia sovelluksia. Sports Tracker tekee puhelimesta älykkään GPS-urheilutietokoneen. Se tallentaa urheilusuorituksen aikana muun muassa reittikartan, ajan, keskinopeuden, lenkin pituuden, kulutetut kalorit ja paikannustietoa hyödyntäen jopa reitin varrella otetut valokuvat.

Tietoa Sports Trackeristä

Sports Trackerin missio on motivoida käyttäjiä harjoittelemaan paremmin. Sports Trackerin perustajat uskovat, että ihmiset ovat terveempiä, onnellisempia ja sosiaalisempia, kun Sports Tracker motivoi ja innostaa heitä nauttimaan liikkumisesta ja harjoittelusta.

Sports Tracking Technologies Ltd perustettiin vuonna 2009. Perustajat Ykä Huhtala, Jussi Kaasinen ja Antti Sorvari ovat työskennelleet Nokialla yhteensä lähes 30 vuotta. Sports Tracker sai alkunsa Nokian omistamana sovelluksena vuonna 2007.

Liity tiimiin! Lataa ilmainen Sports Tracker -sovellus iPhonella tai osoitteesta http://www.itunes.com/appstore/

Lisätietoa, kuvia ja muuta pressimateriaalia löydät osoitteesta:

http://www.sports-tracker.com/media

Tuoreimmat uutiset ja kuulumiset luonnollisesti myös täältä:

http://www.facebook.com/sportstracking

http://www.twitter.com/sportstracking

http://www.sports-tracker.com/blog

blog comments powered by Disqus
Comunicati.net è un servizio offerto da Factotum Srl