PRN: Gamesys: Djungel Janne - världsunik kaskadslot på Jackpotjoy.se

11/mag/2012 10:00:51 PR Newswire Turismo Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 1 anno fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.

Gamesys: Djungel Janne - världsunik kaskadslot på Jackpotjoy.se

 
[11-May-2012]
 

STOCKHOLM, May 11, 2012 /PRNewswire/ --

Ta chansen att träffa kattbjörnen Janne som kan göra dig till miljonär! I en av Jackpotjoys senaste slots som är den första med vinstkaskader får du möta kattbjörnen Djungel Janne som gör allt för att just du ska vinna pengar, upp till 1 000 000 kr.

Djungel Janne slots är ännu ett nytt kvalitetsspel från Jackpotjoy, där du hittar mängder av underhållande och vackert utformade slots med slående grafik. Speciellt för Jackpotjoys spel är chansen att vinna en stor jackpot; vinsten som alla drömmer om. Senaste guldkornen är Sagolandet och Jalapenorallyt som blivit spelarnas favoriter på kort tid.

Djungel Janne är en av de mest äventyrsfulla slots på Jackpotjoy och om du lyckas få fyra kaskadvinster i följd kastas du in i Djungel Jannes bonusäventyr. Det är nästan som att hamna mitt i en Disneyfilm när du faller genom träden i detta hissnande bonusspel. Här kan du hamna öga mot öga med ormar, bin och krokodiler och du har även chans att själv påverka vad som händer i bonusspelet.

"Djungel Janne är inte en traditionell slot utan ger ytterligare spelupplevelse, mer som ett TV-spel. I bonusspelet kan du själv styra Janne genom att öka farten, hoppa eller slå för att samla pengar" säger Björn Lahti, marknadschef.

I Djungel Janne spelar du på 5 hjul med totalt 25 vinstlinjer. Du kan satsa från 10 öre per vinstlinje, så för endast 2,50 kr får du uppleva ett roligt djungeläventyr i världsklass. Djungel Janne är en kaskadslot, där vinstsymbolerna försvinner så fort de gett vinst för att lämna plats åt nya vinstsymboler. Detta innebär flera nya vinstkombinationer och har du tur kan du vinna mer än en gång på ett och samma spinn.

Förutom slotsspel erbjuder Jackpotjoy flera olika bingospel. Du kan spela SNAP! Klassisk Bingo eller Mönsterbingo för att nämna några.

Om Jackpotjoy:

Jackpotjoy erbjuder ett brett utbud av kasino, slots och bingospel och vann utmärkelserna Årets Bingosajt, Slotssajt och marknadsföringskampanj på eGaming Review Awards 2011. Jackpotjoy är Storbritanniens största spelsajt med över 4 miljoner medlemmar och 1.5 miljarder kr i vinstutbetalningar per månad. Gamesys Groupsom driver Jackpotjoy grundades 2001 och är listat som nr 1 på listan för Microsofts/Sunday Times "Tech Track 100" snabbast växande företag fyra år i rad.

blog comments powered by Disqus
Comunicati.net è un servizio offerto da Factotum Srl