PRN: Audi Finland ja GameBook tuovat Golf 2.0:n Suomeen

Audi Finland ja GameBook tuovat Golf 2.0:n Suomeen [24-May-2012] ESPOO, Finland, May 24, 2012 /PRNewswire/ -- - Ennennà kemà ttà mà n laaja kansallinen golf-kisa kà ynnistyy  Audi Finland ja GameBook tarjoavat Suomen golfareille peli-iloa koko kesà ksi ja haastavat mukaan syyskuuhun saakka kestà và à n kilpailuun.

Persone Stanley Cup, May
Luoghi Finlandia, Oman, Espoo
Organizzazioni brÃ, Â Audi, Audi Finland, Audi
Argomenti linguistica

24/mag/2012 11:01:34 PR Newswire Turismo Contatta l'autore

Questo comunicato è stato pubblicato più di 1 anno fa. Le informazioni su questa pagina potrebbero non essere attendibili.

Audi Finland ja GameBook tuovat Golf 2.0:n Suomeen

 
[24-May-2012]
 

ESPOO, Finland, May 24, 2012 /PRNewswire/ --

- Ennennäkemättömän laaja kansallinen golf-kisa käynnistyy  

Audi Finland ja GameBook tarjoavat Suomen golfareille peli-iloa koko kesäksi ja haastavat mukaan syyskuuhun saakka kestävään kilpailuun. Ensimmäistä kertaa Suomi-golfin historiassa kilpaillaan näin kattavasti kansallisella tasolla. Kisan tekee ainutlaatuiseksi terävin suomalainen mobiiliteknologia yhdistettynä golfin perinteiseen yhteisöllisyyteen. GameBookin kehittämä golfareille suunniteltu yhteisöpalvelu tuo pelaajat yhteen ja mahdollistaa aivan uudenlaisen golfkokemuksen. Mukana kisaamassa on myös useita nimekkäitä golfareita ja golfin ystäviä Mikko Ilosesta Teemu Selänteeseen.  

Viime vuonna Suomen ylivoimaisesti suurin golfkilpailu Audi Super Saturday keräsi huimat yli 26 000 osallistujaa. Tälle vuodelle Audi Finland ja GameBook ovat yhdessä kehittäneet vieläkin laajemman ja mielenkiintoisemman kilpailun, Audi 24/7 Golf Challengen. Kilpailussa kaikki Suomen golfaajat voivat pelata ja kisata yhdessä - se sopii kaikentasoisille pelaajille, työ- ja kaveriporukoille ympäri maata. Audi 24/7 Golf Challenge -kilpailussa on 16 erillistä viikon mittaista kisaa ja se alkaa toukokuun 28. päivänä jatkuen aina syyskuun 16. päivään asti. Kilpailussa ei mitata aina paremmuutta ja palkita huippusuorituksia vaan palkinnon voi saada esimerkiksi kierroksesta, jonka aikana tuli paljon seiskoja.

GameBookin ilmaisen käytön suomalaisille tarjoavan Audi Finlandin johtaja Petri Aarnio innostui konseptista jo viime kesänä ja jatkaa innolla GameBook-yhteistyötä. "GameBookin sosiaalinen mobiilisovellus tarjoaa uniikin tavan tavoittaa pelaajat ja kohdentaa heille sopivia viestejä. Kuulin GameBookin perustajilta Friends, Family, Fun -teemasta ja huomasin sen sopivan loistavasti siihen mitä Audi brändinä haluaa edistää. Haluamme olla edelläkävijä ja tarjota kaikille Suomen golfareille jotakin uutta, entistä sosiaalisemman pelikokemuksen.", hän kertoo.  

Mukana kisaamassa ovat myös GameBookin kehittäjät ja nimekäs taustajoukko: Kalle Väinölä, Mikko Manerus, Mikko Ilonen, Teemu Selänne ja Anssi Vanjoki.

-"Kukapa ei haluaisi nauttia pelistä enemmän ja ottaa ilon irti siitä, että GameBook laskee automaattisesti eri pelimuotojen tulokset ja vedot. Olen kilpailuhenkinen, mutta itse pelaamisen lisäksi minua kiinnostaa myös oman kehittymisen seuraaminen ja kavereiden kannustaminen. Heitän usein tsemppauskommentteja toisella puolella maata tai maailmaa pelaavan kaverin peliin", kuvaa GameBook-käyttöään golfiin hurahtanut Stanley Cup -voittaja, jääkiekkoilija Teemu Selänne.  

-"Bisneksen puolella keskustellaan paljon tiedon jakamisesta ja yhteisöllisyyden merkityksestä kehitykselle. Miksei samaa toimintatapaa hyödynnettäisi golfharrastuksessa? Se on aitoa Golf 2.0:aa", heittää monitoimija Anssi Vanjoki.  

Golfareiden oma Facebook

Suomen tunnetuimpien golf-ammattilaisten joukkoon kuuluvien Kalle Väinölän ja Mikko Maneruksen ideasta ponnistanut GameBook®-palvelu yhdistää golfin yhteisöllisyyden ja uusimman mobiiliteknologian ennennäkemättömällä tavalla. PGA of America nosti vuoden 2012 teemakseen "Friends, Family, Fun" - ja juuri tästä GameBookissakin on kyse.

-"Golfiin olennaisesti kuuluva yhteisöllisyys sekä kentällä että klubilla saa ansaitsemansa digitaalisen ja sosiaalisen ulottuvuuden. Voisi sanoa, että Golf 2.0 tuli Suomen kesään", kertoo Kalle Väinölä. "Yhdistimme uusimman mobiiliteknologian ja yhteisöllisen toimintatavan - golfkentällä ja sen ulkopuolella. GameBookin kehittämä mobiiliteknologia ja golfareille suunniteltu yhteisöpalvelu tuovat pelaajat yhteen ja mahdollistavat aivan uudenlaisen golfkokemuksen", jatkaa Väinölä.

Palveluun kuuluu ilmainen mobiilisovellus sekä golfareiden oma Clubhouse-yhteisö, joka linkittyy suoraan Facebookiin. Sen kautta pelitilastot, tunnelmat ja kuvat voi helposti jakaa pelikavereilleen. Samalla oma pelihistoria tallentuu palveluun vertailtavaksi muiden kanssa.

-"Ammattilaisten pelejä on totuttu seuraamaan suorana. Nyt jokaisella on mahdollisuus kerätä oma kaveriporukka ja nauttia vihdoinkin samanlaisesta palvelusta omalla golfkierroksella. Samalla kertyy peliä kehittävää statistiikkaa ja osallistuu Audin sponsoroimaan kisaan. Oman pelihistorian tallentuminen analysoitavaksi on loistotyökalu ei vain meille ammattilaisille vaan ihan jokaiselle pelaajalle. Omat kehitysalueet on helppo tunnistaa, ja onhan se mukava paukutella henkseleitä omista onnistumisistaan", lataa toinen palvelun perustajista Mikko "Mane" Manerus.  

GameBookin avulla pelaajilla on mahdollista nauttia golfista ennennäkemättömällä tavalla sekä kentällä että kentän ulkopuolella. GameBook® nostaa peli-ilon, kilpailemisen, kannustamisen ja oman kehittymisen seuraamisen uudelle tasolle.

Koe golf aivan uudella tavalla:

Golf GameBook - kentän ulkopuolella Seuraa pelaavien ystäviesi reaaliaikaisia leaderboardeja & viestittele heille Push- ilmoitukset kavereiden suorituksista kentällä* Tuloksesi, tilastosi, kuvat ja viestittelyhistoriasi automaattisesti yhdessä paikassa profiilissasi Seuraa ja vertaa tilastojasi Kutsu ystäviä

Golf GameBook - kentällä Helppo tuloskortti Kaikki suositut pelimuodot Erikoiskilpailut ja panokset Reaaliaikainen leaderboard & viestittely ryhmien ja ystävien kanssa Jaa tulokset Facebookissa* Sisäänrakennettu kamera*

* Pian myös Android-versiossa.

Golf GameBook iPhone- ja Android-sovellus, sekä verkossa toimiva GameBook Clubhouse (http://www.golfgamebook.com), ovat ilmaisia. GameBook on GameBook Oy:n rekisteröity tavaramerkki

Lisätietoja Audi 24/7 Golf Challengesta ja GameBook-palvelusta:

Kalle Väinölä, toimitusjohtaja, perustaja, GameBook Oy
Puhelin +358-400-955-955 | kalle@golfgamebook.com
http://www.golfgamebook.com  
GameBook profile http://www.golfgamebook.com/club/player/Kalle

Audi 24/7 Golf Challenge lisätietoa ja säännöt löytyvät osoitteesta: http://www.golfgamebook.com/press

Seuraa Golf GameBookia: Facebook | Twitter | YouTube

blog comments powered by Disqus
Comunicati.net è un servizio offerto da Factotum Srl