Orgazm kobiety

01/apr/2011 12.41.25 Flavia Contatta l'autore

Mężatki nieotwarcie gadają o swoich myślach poufałych. W przeciwieństwie od mężczyzn intymność jest dla nich tematem cnotliwym i nie wskazanym. Gdy zapytać współmałżonkę, czy kiedykolwiek się onanizowała, na jej twarzy prawdopodobnie ujawni się zawstydzenie. Mężczyźni natomiast rozpatrują kochanie się i masturbację jak temat tabu.

Mając na uwadze powyższe stwierdzenie, dla wielu mężczyzn orgazm żeński jest niewiadomą. Sporo kobiet nie potrafi się przyznać, iż jeszcze w życiu nie miała orgazmu. Zamiast tego, regularniej symulują przed mężczyzną, iż osiągają go. Jest to jakaś broń damska. Jeśli partnerka chce błyskawicznie doprowadzić do końca akt miłosny, wywrzaskuje i zgina się, żeby zmylić swojego
mężczyznę. Faktycznie, oznacza to słowa - zaprzestawajże szybko bo chcę pójść spać. I w tym przekonaniu niesłychanie wielu kochanków deklaruje, iż wzbudza swoją kobietę do orgazmu.

Doprowadzenie kobiety do orgazmu , niej jest takie proste jak gdyby się mogło wydawać. Są dziewczyny, które prędko osiągają, lecz większość z nich takiej możliwości nie posiada. Dziewczyny, jakie szczytowały podkreślają, że to za przyczyną palcówki.

Cipka jest niezwykle zawiłym maechnizmem, zaś znajomość jej struktury, umożliwia na doprowadzanie pań do orgazmu. Zaczarowany punkt G, o jakim opowiada się krocie, nie jest tak istotny jakoby mogło się wyjawiać. Istnym środekiem damskiej rokoszy jest łechtaczka. Multum facetów koncentruje się wyłącznie na fragmencie łechtaczki, na tak wskazywanym guziczku.
Jednakże łechtaczka to większa część cipki i owo jej wzniecanie dostarcza kobiecie znaczącej rozkoszy. Pojętne stymulowanie łechtaczki, pozwala kobietom osiągać orgazm. Z tej przyczyny przykładowo stosunek oralny daje paniom sporzej przyjemności, aniżeli klasyczny akt miłosny.

O zabawie wstępnej bodajże niejeden facet słyszał, ale jak wielu z nich umie przeprowadzić ją odpowiednio ? Zdecydowanie nieliczni, ponieważ większość mężczyzn zastanawia się nad tym, w jaki sposób najprędzej włożyć fiuta do dziurki. A przecież ciało partnerki jest obszerne od stref erogennych, które należy pieścić i bawić
się nimi. Wobec tego właśnie te lokalizacji erogenne czynią, iż ona staje się w wyższym stopniu podniecona, a co jest z tym związane - prościej jest ją wtrącić aż do szczytowania.